Design betonvloeren

Als een ruimte niet geschikt is voor een dikke vloer van woonbeton, dan zijn design betonvloeren van Maaswaal Beton een bijzonder goed alternatief. Deze vloeren kunnen al gelegd worden vanaf tien millimeter dikte en passen dus in iedere ruimte. Bovendien is het mogelijk de designbeton vloer in alle mogelijke RAL-kleuren uit te voeren.

Design betonvloer keuken

Vakmensen Maaswaal Beton realiseren perfecte design betonvloer

De vakmensen van Maaswaal Beton brengen dit mengsel aan op een voorgelijmde ondergrond. In de uithardingsfase van het beton wordt de vloer gevlinderd en daarna gepolijst. Design betonvloeren kunnen worden uitgevoerd in verschillende diktes vanaf tien millimeter. Het uiteindelijke resultaat is een fraaie vloer met het uiterlijk en enkele kenmerken van woonbeton, zoals hardheid en krasvastheid.

Vloeren van design beton worden steeds populairder

Dat is niet vreemd, want design betonvloeren hebben een prachtige uitstraling en passen in bijna elk interieur, van modern tot klassiek en van rustiek tot alternatief. Dankzij de dikte van het design beton en het feit dat het op verschillende ondergronden kan worden aangebracht, is het geschikt voor elke ruimte in huis: woonkamer, keuken, bijkeuken, serre, badkamer en slaapkamers.

Design betonvloeren woning

Design betonvloeren worden gemaakt van grit, cement en kleurcomponenten.

Lang genieten

Als u kiest voor een design betonvloer wilt u er natuurlijk ook lang van genieten. Onderhoud is dan erg belangrijk. Dat hoeft niet moeilijk te zijn. Regelmatig stofzuigen of vegen is vaak voldoende. Daarnaast raden wij aan de vloer twee keer per jaar te dweilen met een speciaal schoonmaakmiddel. Dat maakt niet alleen de vloer weer helemaal schoon, het herstelt ook de beschermende laag van de vloer.

Bezoek onze showroom

Wilt u meer weten over onze design betonvloeren, neem dan contact op en maak een afspraak voor een bezoek aan onze showroom. Daar kunnen we u alles over betonvloeren vertellen en laten zien.