Woonbeton

Kiest u voor woonbeton, dan kiest u een moderne, krasvaste en slijtvaste vloer met een dikte van minimaal vijf centimeter. U krijgt een warme, kwalitatief hoogstaande klassevloer die naadloos is en makkelijk te onderhouden. De betonvloeren van Maaswaal Beton kunnen niet alleen op het gebied van kwaliteit elke vergelijking aan, ook qua prijzen zijn ze bijzonder aantrekkelijk.

Woonbeton vloer

Kies een woonbeton vloer voor woongenot

Een keiharde en slijtvaste vloer, waar je vele jaren lang bijzonder aangenaam op kunt leven. Een vloer met een pure, natuurlijke uitstraling, perfect voor vloerverwarming, verkrijgbaar in diverse kleuren en dus geschikt voor elk interieur. Woonbeton van Maaswaal Beton is volgens velen woongenot in optima forma.

Woonbeton voor een rustige basis

Een betonvloer is niet alleen ideaal voor in uw huiskamer, het past net zo goed in uw keuken, uw badkamer en uw slaapkamers. Het vormt een oerdegelijke, rustige en neutrale basis in elke ruimte. Die gedegen basis is een perfect platform om op het gebied van meubels, woontextiel, accessoires, planten en dergelijke uw persoonlijke voorkeuren te etaleren.

Woonbeton, een naadloze en slijtvaste vloer

Als wij het hebben over woonbeton, dan praten we over een prachtige, naadloze, slijtvaste vloer met een dikte van minimaal vijf centimeter.

Woonbeton voor winkels en kantoren

Laat de term woonbeton u niet op het verkeerde been zetten. Deze betonvloeren zijn ook uitermate geschikt voor winkels, kantoren, showrooms en andere bedrijfstoepassingen. Dan hebt u niet alleen een hele mooie vloer, maar ook een hele sterke betonvloer die prima geschikt is voor intensieve belasting.

Strakke betonvloer

Elke leiding, water, vloerverwarming of elektriciteit, wordt onzichtbaar weggewerkt in de betonvloer. Uw eigen installateur zorgt daarvoor. Daarna legt Maaswaal Beton de bewapening die elke belasting aankan en de kans op mogelijke scheurvorming minimaliseert. De vloer krijgt de perfecte dikte en gewenste hoogte en de ruimte om te zetten en te krimpen. Het beton loopt door tot in het kleinste hoekje en kan een complete verdieping drempelloos bestrijken.

Dé specialist

Maaswaal Beton is dé specialist als het gaat om betonvloeren. Dankzij de kennis en ervaring die we in de loop der jaren hebben opgebouwd, durven we gerust te zeggen dat betonvloeren nauwelijks geheimen voor ons hebben. Bij een perfecte vloer draait het om voorbereiding, betonrecept, afwerking en timing. Elke ruimte vraagt om een eigen benadering, om maatwerk, omdat werken op de automatische piloot grote gevolgen kan hebben. Voor Maaswaal Beton is elke klus een unieke klus, groot of klein maakt niet uit. We zijn pas klaar als onze specialisten en onze klanten helemaal tevreden zijn.