GEKLEURDE BETONVLOEREN

Sommige mensen leven nog steeds met het idee dat betonvloeren altijd grijs zijn. Zij hebben duidelijk nog nooit gehoord van gekleurde betonvloeren. Wij leveren betonvloeren in alle soorten en maten en in elke gewenste kleur. Er is dus altijd een betonvloer die bij uw persoonlijke situatie past.


Gekleurde betonvloer woonkamer

Gekleurde betonvloeren van de hoogste kwaliteit

De meest eenvoudige manier om een vloer te kleuren is om het beton te schilderen met speciale betonverf. Dit is de goedkoopste oplossing, maar ook de minst duurzame. Maaswaal Beton zal deze manier van betonkleuren nooit adviseren. Laat staan uitvoeren.

Bij ons kunt u kiezen uit verschillende opties. Een betonvloer door en door gekleurd. Een geïmpregneerde vloer van woonbeton. Of een betonvloer met ingestrooide toplaag.

Betonvloer door en door gekleurd

Als u kiest voor een door en door gekleurde vloer van woonbeton, kiest u voor misschien wel de meest toekomst bestendige oplossing. Van een door en door gekleurde vloer wordt in de betoncentrale het betonmengsel al gemixt met de door u gekozen kleur. Het resultaat is een betonvloer die honderd procent gekleurd is. U kunt kiezen uit talloze ral- en ncs-kleuren.

Geïmpregneerde vloer

De tweede mogelijkheid is een geïmpregneerde vloer van woonbeton. Als we het hebben over woonbeton, praten we over een betonnen vloer van acht centimeter dik. Perfect afgewerkt met een gladde slijtvaste- en krasvaste toplaag.

Die betonnen vloer wordt door ons achteraf diep geïmpregneerd met de gewenste kleur. De kleuring ligt dus niet boven op de vloer, maar wordt als het ware opgenomen door het materiaal. Deze methode is een kostenbesparend en duurzaam alternatief.

Betonvloer met ingestrooide toplaag

Tot slot hebben we de betonvloer met een ingestrooide toplaag. Bij deze manier van kleuren, strooien we korrelig poeder, de kleurpigmenten, uit over de pas gestorte betonvloer. Die vloer is nog aan het uitharden. Dat geeft ons de gelegenheid de kleurpigmenten met de vlindermachine te vermengen met het beton.

De hoeveelheid poeder is afhankelijk van de door u gekozen kleur. Het eindresultaat is een gekleurde betonvloer waar de kleur diep in zit. Het is een prachtige kleurechte vloer die jarenlang meegaat.

Gekleurde betonvloer door en door gekleurd

Woonbeton voor winkels en kantoren

Gekleurde betonvloeren in woningen is al jaren een populaire trend. Maar we moeten niet vergeten dat kleurige vloeren in het bedrijfsleven al veel langer erg gewild zijn. De gekleurde vloeren van woonbeton die wij leveren, zijn uitermate geschikt voor winkels, kantoren, showrooms en andere bedrijfstoepassingen.

Dan hebt u niet alleen een hele mooie vloer, maar ook een hele sterke betonvloer die prima geschikt is voor intensieve belasting. Ze zijn ook praktisch. Zo kunnen de verschillende kleuren van bijvoorbeeld een bedrijfsvloer ook de verschillende functies aangeven.

Of misschien wilt u het gekleurde logo van uw bedrijf prominent op de vloer weergeven. Eigenlijk is bij Maaswaal beton alles mogelijk als het om perfect gekleurde betonvloeren gaat.

Bezoek onze showroom

In overleg met u kunnen we een gekleurde betonvloer leveren die helemaal past bij uw interieur en uw persoonlijke voorkeuren. Op het gebied van kleur is er bij Maaswaal Beton heel veel mogelijk.

Als u wilt weten welke gekleurde betonvloer het beste bij u past, maak dan eens een afspraak met onze adviseurs voor een bezoek aan onze showroom. Hier kunnen we u vertellen en laten zien wat de mogelijkheden zijn.


MAASWAAL BETON

Delwijnsestraat 9b
5316 BA   Delwijnen (Zaltbommel)
Google maps

openingstijden showroom

Onze showroom is open van
maandag tot en met zaterdag.
Bezoek graag op afspraak.

contact

We zijn op werkdagen bereikbaar en helpen je graag.

WhatsApp
+31 418 712425
info@beton-vloer.nl

© Copyright Maaswaal Beton | Privacybeleid