Gekleurde betonvloeren

Sommige mensen hebben nog steeds het idee dat betonvloeren altijd grijs zijn, maar die hebben duidelijk nog nooit gehoord van gekleurde betonvloeren. Wij leveren betonvloeren in alle soorten en maten en in elke gewenste kleur. Er is dus altijd een betonvloer die bij uw persoonlijke situatie past.


Gekleurde betonvloer woonkamer

Gekleurde betonvloeren van de hoogste kwaliteit

De meest eenvoudige manier is om het beton te schilderen met speciale betonverf. Dit is de goedkoopste oplossing, maar ook de minst duurzame. Maaswaal Beton zal deze manier van betonkleuren nooit adviseren, laat staan uitvoeren. U kunt kiezen uit verschillende opties: betonvloer door en door gekleurd, geïmpregneerde vloer van woonbeton of een betonvloer met ingestrooide toplaag.

Betonvloer door en door gekleurd

Een door en door gekleurde vloer van woonbeton. Van een door en door gekleurde vloer wordt in de betoncentrale het betonmengsel al gemixt met de door u gekozen kleur. Het resultaat is een betonvloer die honderd procent gekleurd is.

Geïmpregneerde vloer

Een geïmpregneerde vloer van woonbeton. Bij deze geïmpregneerde kleuring wordt een vloer van woonbeton achteraf diep geïmpregneerd met de gewenste kleur.

Betonvloer met ingestrooide toplaag

Een vloer van betonvloer met een ingestrooide toplaag. Bij deze manier van kleuren wordt de door u gekozen kleur, na het storten van de vloer, ingestrooid in de toplaag en machinaal ingeschuurd. U krijgt dan een prachtige kleurechte vloer die oerdegelijk is.

Gekleurde betonvloer door en door gekleurd

Woonbeton voor winkels en kantoren

Laat de term woonbeton u niet op het verkeerde been zetten. Deze betonvloeren zijn ook uitermate geschikt voor winkels, kantoren, showrooms en andere bedrijfstoepassingen. Dan hebt u niet alleen een hele mooie vloer, maar ook een hele sterke betonvloer die prima geschikt is voor intensieve belasting.

Bezoek onze showroom

In overleg met u kunnen we een gekleurde betonvloer leveren die helemaal past bij uw interieur en uw persoonlijke voorkeuren. Op het gebied van kleur is er bij Maaswaal Beton heel veel mogelijk. Als u wilt weten welke gekleurde betonvloer het beste bij u past, maak dan eens een afspraak voor een bezoek aan onze showroom. Hier kunnen we u vertellen en laten zien wat de mogelijkheden zijn.