WOONBETON

Woonbeton vloeren zijn een geweldig alternatief voor traditionele vloeren van hout, tegels, marmer of tapijt. Woonbeton is mooi, extreem duurzaam, makkelijk in het onderhoud en comfortabel.

We kunnen het leggen in elke ruimte in huis. In de keuken, in de huiskamer, in de badkamer of doorlopend in de hele woning. Het is allemaal mogelijk en in veel kleurvariaties beschikbaar.


Woonbeton in de keuken

Woonbeton in de keuken

Wat kost woonbeton per m2?

Voor elke woning, zelfgebouwd of zelf verbouwd, is een cementgebonden vloer van woonbeton de perfecte oplossing. Maar hoe pak je dat precies aan? En wat kost woonbeton per m2? Een tip van ons is dat je het niet zelf moet proberen. Ook niet als je een goede doe-het-zelver bent.

Het leggen van een prachtige, ambachtelijke woonbeton vloer is namelijk specialistisch werk. Hoe je het dan wel moet aanpakken? Nou, neem contact op met onze adviseurs en plan een bezoek aan onze showroom. Dan bekijken we samen welke aanpak voor uw situatie het beste is.

We krijgen regelmatig de vraag wat de woonbeton prijs per vierkante meter is. Die vraag is begrijpelijk. Het antwoord hangt af van meerdere factoren. De oppervlakte van de vloer bijvoorbeeld. Of er vloerverwarming in komt. Wat de kwaliteit van de bestaande vloer is.

De prijs is dus voor iedereen anders. Na een informatief gesprek met een adviseur kunnen we een op maat gesneden offerte maken. Gaat u akkoord, dan gaan we aan de slag.

Hoe dik is woonbeton?

Kiest u voor woonbeton vloer, dan kiest u een moderne, krasvaste en slijtvaste vloer met een dikte van minimaal 3 centimeter. Een hoogstaande klassevloer die naadloos is en makkelijk te onderhouden.

Naadloos woonbeton in de woonkamer

Naadloos woonbeton in de woonkamer


Woonbeton vloer entree woning
Woonbeton vloer in de badkamer

Hoe krijg je een perfecte vloer van woonbeton?

Wij van Maaswaal Beton kunnen in één keer een complete betonnen vloer aanleggen. Dus het storten van de ondervloer met daarin leidingen voor bijvoorbeeld warm en koud water, eventuele vloerverwarming en andere wensen.

Verkrijgbaar in vele ral- en ncs-kleuren. En in elke gewenste afwerking, zoals mat, semi glanzend of hoogglanzend. Zeker weten dat het een prachtige vloer wordt.

We beginnen met het aanbrengen van de bewapening. Als dat karwei klaar is, maken we een passende betonmix van cement, zand, grind en mineralen. Dat beton kunnen we zo nodig al meteen op de gewenste kleur brengen. Na het storten van het beton, begint de verdere behandeling.

De eerste stap daarvan is het zogeheten vlinderen van de vloer. We doen dat op betonvloeren die nog niet helemaal zijn uitgehard. Met een vlindermachine verdichten en egaliseren we de nog wat natte vloer. Totdat een perfecte slijtvaste en krasvaste toplaag ontstaat.

Woonbeton waar iedereen blij van wordt

Is het vlinderen klaar, dan gaan we polijsten. Dat doen we met diamanten pads met korrelstructuur tussen de 50 en 400 K. Door het polijsten krijgt de vloer een gelijkmatige en hoogwaardige glanzende afwerking.

Tot slot geven we de vloer extra bescherming met behulp van een impregneermiddel. Dit middel bindt zich aan vrije kalk- en cementdeeltjes in de vloer. Het geheel wordt nog dichter en slijtvaster. Het eindresultaat is een schitterende vloer van woonbeton waar iedereen blij van wordt.

Woonbeton is een onderhoudsvriendelijke betonvloer voor uw woning
Een design betonvloer is ideaal in de keuken

Woonbeton op een bestaande cementdekvloer

Op bestaande cementdekvloeren kunnen wij een drie centimeter dikke laag hoogwaardig woonbeton aanleggen. Dan heb je een keiharde, slijtvaste en scheur vaste vloer.

Dat is bijzonder. Niet veel bedrijven kunnen zo'n dunne vloer van woonbeton leggen, zonder dat er allerlei scheuren ontstaan. Het vraagt precisie die je alleen kunt bereiken met jarenlange ervaring en puur vakmanschap.

Dat is juist de kracht van Maaswaal Beton. Wij kunnen een drie centimeter dikke designvloer van woonbeton leggen in elke ruimte en in vele kleuren. Het is een echte lange termijn oplossing. Dan is de keuze tussen woonbeton of mindere alternatieven zoals bijvoorbeeld Venetiaans woonbeton, een cementgebonden gietvloer of een betonlook vloer, niet zo moeilijk.

Een design woonbeton vloer heeft meer voordelen dan Venetiaans woonbeton
Woonbeton in de woonkamer
Woonbetonvloer op maat in grijs

Alle voordelen van woonbeton

Wij hebben eigenlijk bijzonder plezierig werk. We maken woningen mooier en eigenaren blijer. Wat wil je nog meer? Wij veranderen elke ruimte in een heerlijk comfortabele plek, dankzij die prachtige, slijtvaste vloer van woonbeton.

Direct na het aanleggen profiteert u al van de vele voordelen. Woonbeton gaat minimaal 20 jaar mee. We kunnen het naadloos leggen. Het is eenvoudig schoon te houden. Ideaal voor mensen met een allergie.

Woonbeton is brandveilig, waterdicht, slijtvast en antistatisch. Het zorgt voor veel wooncomfort, want het is geluiddempend, comfortabel en warm. Zeker in combinatie met vloerverwarming. Waarom zou je eigenlijk nog langer wachten?


MAASWAAL BETON

Delwijnsestraat 9b
5316 BA   Delwijnen (Zaltbommel)
Google maps

openingstijden showroom

Onze showroom is open van
maandag tot en met zaterdag.
Bezoek graag op afspraak.

contact

We zijn op werkdagen bereikbaar en helpen je graag.

WhatsApp
+31 418 712425
info@beton-vloer.nl

© Copyright Maaswaal Beton | Privacybeleid