MAASWAAL BETON

Maaswaal Beton biedt een compleet service pakket, voor het storten en afwerken van betonvloeren. Maaswaal Beton stort zijn beton met passie voor het product en gevoel voor detail. Elk woonhuis, bestaand of nieuwbouw en elk bedrijfspand kan profiteren van de vak- en productkennis van de medewerkers van Maaswaal Beton.


Maaswaal beton

Eigen werkwijze en recept

Het geheim van een mooie en goede kwaliteit betonvloer zit hem in de voorbereiding, betonsamenstelling en de afwerking. Maaswaal Beton heeft in de loop der jaren een eigen werkwijze en recept ontwikkeld dat door een gecertificeerde betoncentrale speciaal voor het bedrijf wordt gemengd.

Door jarenlange ervaring weet Maaswaal Beton precies, welke materialen, werkwijze en timing cruciaal zijn voor de meest optimale betonvloer.

Verrassend betaalbaar

Door de goede eigenschappen van beton en een mooie uitstraling door de juiste afwerking, is beton prachtig in huis. Of het nu gaat om uw woonkamer, keuken, badkamer of kantoor, overal en in elke situatie is beton toepasbaar. Kleurvast, slijtvast en tegelijk comfortabel, voor een verrassend betaalbaar bedrag.

Showroom

In onze showroom zijn voorbeelden te zien van betonvloeren in allerlei kleuren.


MAASWAAL BETON

Delwijnsestraat 9b
5316 BA   Delwijnen (Zaltbommel)
Google maps

openingstijden showroom

Onze showroom is open van
maandag tot en met zaterdag.
Bezoek graag op afspraak.

contact

We zijn op werkdagen bereikbaar en helpen je graag.

WhatsApp
+31 418 712425
info@beton-vloer.nl

© Copyright Maaswaal Beton | Privacybeleid